Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek küpe takmak

Rüyada erkek küpe takmak

Rüyada erkek küpe takmak sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine alamet eder.

Rüyada erkek küpe takmak gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyin önünüzde durmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada erkek çocuğuna küpe takmak yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğe küpe takmak gösterilen sabrın tükeneceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, sorunların biteceğine alamet eder.

Rüyada erkek çocuğa küpe takmak kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına delalettir.

Rüyada erkek küpe takmak borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada beyaz taşlı küpe takmak yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına küpe takmak hayatının afiyette geçeceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada kolye küpe takmak tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına inanılır.

Rüyada birine küpe takmak çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments