Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek gümüş yüzük görmek

Rüyada erkek gümüş yüzük görmek

Rüyada erkek gümüş yüzük görmek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek gümüş yüzük gördüyseniz:

  • Eğer, önlem almazsanız sorunlarınız büyüyebilir.

Rüyada erkeğin elinde gümüş yüzük görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin parmağında gümüş yüzük görmek hayatına bakacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine tabir olunur.

Rüyada erkekte gümüş yüzük görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, musibetlerin yaşanacağına, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş erkek yüzüğü görmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek gümüş yüzük görmek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş yüzük almak hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağında gümüş yüzük görmek hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada parmakta gümüş yüzük görmek fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments