Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek fotoğrafı görmek

Rüyada erkek fotoğrafı görmek

Rüyada erkek fotoğrafı görmek büyük atılımlar yapacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına rivayet eder.

Rüyada erkek fotoğrafı gördüyseniz:

  • Beklenilmedik durumlar nedeniyle kayıplar ya da olumsuzluklar söz konusu olabilir.

Rüyada erkek fotoğrafı görmek sıkıntıların azalacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, zararlarını telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada bir erkekle fotoğraf çekilmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına tabir olunur.

Rüyada bir erkekle fotoğraf çektirmek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek bebek fotoğrafı görmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere delalet eder.

Rüyada erkekle fotoğraf çektirmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, huzurlu günler görüleceğine yorulur.

Rüyada eşinin fotoğrafını görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cüzdanda fotoğraf görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına tabir olunur.

Rüyada bebek fotoğrafı çekmek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments