Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğun hamile olduğunu görmek

Rüyada erkek çocuğun hamile olduğunu görmek

Rüyada erkek çocuğun hamile olduğunu görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğun hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal konuşmalar veya aldatılmışlıklar size maddi manevi veya fiziksel bedeller ödetebilir.

Rüyada erkek çocuğa hamile birini görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kalmak girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna hamile olmak fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada hamile birinin erkek çocuğu olduğunu görmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğun hamile olduğunu görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada annenin erkek çocuğa hamile olduğunu görmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, ömrünün uzun olacağına yorulur.

Rüyada kendini erkek çocuğuna hamile görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments