Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğuna hamile olmak

Rüyada erkek çocuğuna hamile olmak

Rüyada erkek çocuğuna hamile olmak sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğuna hamile olmak gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle ilişkileriniz dikkat gerektiriyor.

Rüyada erkek çocuğa hamile kalmak sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, çektiği yokluğun unutulacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada erkek çocuğa hamile birini görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, maddi varlığının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğuna hamile olduğunu görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin erkek çocuğa hamile olduğunu görmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına işaret eder.

Rüyada kendini erkek çocuğuna hamile görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kendini erkek çocuğa hamile görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, kimse ile tartışmayacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kaldığını görmek sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, büyük bir borcun altına gireceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa hamile görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Alya

Rüyamda yüzünü hiç görmediğim biriyle evlenmiştim ve onun çocuğuna hamileydim parkta başkasinin çocuğuyla oynuyordum ve evli olduğum adamda yanımdaydı