Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu görmek

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu görmek

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu görmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, kötü yollara gireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, zenginliğe sahip olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine yorulur.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya tanıdıklar size geçmişte kalan plan, proje veya hayallerinizi hatırlatabilirler.

Rüyada erkek çocuğa hamile kadın görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğa hamile görmek mutluluğunun zedeleneceğine, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini erkek çocuğuna hamile görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına yorulur.

Rüyada annenin erkek çocuğa hamile olduğunu görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kadın görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine işarettir.

Rüyada erkek çocuğa hamile kalmak yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kalmak ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, iyilik ve hayır bulacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada birinin erkek çocuğa hamile olduğunu görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments