Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini erkek çocuğuna hamile görmek

Rüyada kendini erkek çocuğuna hamile görmek

Rüyada kendini erkek çocuğuna hamile görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına delalettir.

Rüyada kendini erkek çocuğuna hamile gördüyseniz:

  • Diğerlerinin önemsemediği bağlantılar kurma ihtimaliniz var.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu görmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğa hamile kadın görmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğa hamile görmek bankadaki hesabının büyüyeceğine, darlığa düşmeyeceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına işarettir.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu öğrenmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kalmak yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine yorulur.

Rüyada birinin erkek çocuğa hamile olduğunu görmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Rüyada kendini erkek çocuğuna hamile görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, sadaka ya da zekat vereceğine işaret eder.

Rüyada erkek çocuğa hamile birini görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments