Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğu öpmek

Rüyada erkek çocuğu öpmek

Rüyada erkek çocuğu öpmek şansının kendinden yana olacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz dedikodular yüzünden bozulabilir.

Rüyada erkek çocuğu öpmek işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu dudağından öpmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, özel hayatında mutlu olacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun elini öpmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, ferahlığa çıkılacağına, bir anda atılıma geçeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunu dudaktan öpmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi çocuğunu öpmek engellerin aşılacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin çocuğu öpmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğu öpmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük bir çocuğu öpmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments