Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğu düşürmek

Rüyada erkek çocuğu düşürmek

Rüyada erkek çocuğu düşürmek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğu düşürmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konulara hassas yaklaşmalısınız.

Rüyada erkek çocuğun düştüğünü görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada erkek çocuğun yüksekten düştüğünü görmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, maddi zarara gireceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunun düştüğünü görmek kötü gününden de geri duracağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yaşam refahının düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğu düşürmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, aileye büyük bir ev alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun balkondan düştüğünü görmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine inanılır.

Rüyada çocuğun balkondan düşmesini görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu düşürmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunu kuyuya düştüğünü görmek kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, alkış alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments