Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğa su vermek

Rüyada erkek çocuğa su vermek

Rüyada erkek çocuğa su vermek sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine, işlerinin kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa su vermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sosyal yaşamınızda hareket var.

Rüyada suyun içinde erkek çocuğu görmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, çok iyi giden işlerin duracağına, büyük üzüntülere sebep olacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğuna su vermek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada erkek çocuğa su vermek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğuna su içirmek kazançtan yana kara geçeceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa su içirmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine inanılır.

Rüyada erkek çocuğuna su içmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada çocuğu suya düşürmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğuna su içirmek hasretliklerin bir araya geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments