Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğuna su içirmek

Rüyada çocuğuna su içirmek

Rüyada çocuğuna su içirmek şansın açılacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza işaret eder.

Rüyada çocuğuna su içirmek gördüyseniz:

  • İşlerin istediğiniz gibi ilerleyebilmesi için esnek olmaya gayret etmenizde yarar var.

Rüyada erkek çocuğuna su içirmek arif kimselerden sayılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine delalettir.

Rüyada erkek çocuğa su içirmek anlaşmazlıklara düşeceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına rivayet eder.

Rüyada bir çocuğa su içirmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğuna su içirmek yatırımlarının kar getireceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğa çorba içirmek sorunların artacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına tabir olunur.

Rüyada küçük çocuğun sigara içtiğini görmek özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun içki içtiğini görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına, işinde büyük başarılar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna süt içirmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments