Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğa su içirmek

Rüyada erkek çocuğa su içirmek

Rüyada erkek çocuğa su içirmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, ilim irfan sahibi olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğa su içirmek gördüyseniz:

  • Yakında istediğiniz noktada olabilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğuna su içirmek hayali kurulan eve ulaşmaya, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, ağzının tadının bozulacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğa su içirmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğuna su içirmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir çocuğa su içirmek çok sağlıklı olunacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğa süt içirmek kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğuna süt içirmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada erkeğe su içirmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada erkek bebeğe su içirmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments