Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğuna hamile kaldığını görmek

Rüyada erkek çocuğuna hamile kaldığını görmek

Rüyada erkek çocuğuna hamile kaldığını görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, işinin de hep yürüyeceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, sağlık sorunları yaşanacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işarettir.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kaldığını gördüyseniz:

  • Akılcı yaklaşımları belli konularda ilerlemenizde veya bazı problemlerin çözümünde size yardımcı olabilir.

Rüyada erkek çocuğa hamile kalmak hastalıkların kalmayacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kalmak işlerin düzeleceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, çirkin sözler işitileceğine yorulur.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kaldığını görmek variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına inanılır.

Rüyada başkasının çocuğuna hamile kalmak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada ikiz çocuğa hamile kalmak elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına, sağlığının kötüye gideceğine delalet eder.

Rüyada erkek bebeğe hamile kalmak işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin hamile kaldığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, dünya malına kavuşulacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğa gebe kalmak sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, bir uzmana başvurulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments