Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğa bakmak

Rüyada erkek çocuğa bakmak

Rüyada erkek çocuğa bakmak ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, başka işler deneyeceğine, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, gönlünce harcama yapmasına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğa bakmak gördüyseniz:

  • Seyahatler veya farklı yerlere yapılacak ziyaretler farklı kültürleri tanımanıza aracı olabilir.

Rüyada erkek çocuğuna bakmak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, başın borçlularla belaya gireceğine yorulur.

Rüyada erkek çocuğa bakmak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının çocuğuna bakmak o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada küçük çocuğa bakmak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına delalettir.

Rüyada özürlü çocuğa bakmak insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada çocuğa bakmak kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin çocuğuna bakmak bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine, muradınıza ereceğinize rivayet eder.

Rüyada hasta çocuğa bakmak huzursuz geçen günlerin biteceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, verimli olacak işler yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments