Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının çocuğuna bakmak

Rüyada başkasının çocuğuna bakmak

Rüyada başkasının çocuğuna bakmak parasının ve malının eksilmeyeceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının çocuğuna bakmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerle uzun süre bir arada olmak moralinizi bozabilir.

Rüyada hasta çocuğa bakmak yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada özürlü çocuğa bakmak geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına alamet eder.

Rüyada bir çocuğa bakmak çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, dileklerinin kabul olacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin çocuğuna bakmak zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğa bakmak insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa bakmak olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada erkek çocuğuna bakmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine delalet eder.

Rüyada küçük çocuğa bakmak hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, başarıya giden yollarının açılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments