Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada özürlü çocuğa bakmak

Rüyada özürlü çocuğa bakmak

Rüyada özürlü çocuğa bakmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada özürlü çocuğa bakmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya dahil olurken elinize geçen bilgiler, bazı para kazanma planları içerisine alınmanıza sebep olabilir.

Rüyada özürlü çocuğa bakmak tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına yorulur.

Rüyada özürlü birine bakmak mülkiyetinin de artacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına işarettir.

Rüyada özürlü erkek çocuğu doğurmak yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, nefsine uyacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada doğacak çocuğunu özürlü görmek çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada özürlü çocuğa sarılmak bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada özürlü bir çocuğa yardım etmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun özürlü olduğunu görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına işaret eder.

Rüyada özürlü çocuğa yardım etmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, moral bozukluğu yaşanacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments