Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin çocuğuna bakmak

Rüyada birinin çocuğuna bakmak

Rüyada birinin çocuğuna bakmak evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, çok pişmanlık duyacağına, maddi varlığının çoğalacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin çocuğuna bakmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizi dile getirmeniz gerekiyor.

Rüyada bir çocuğa bakmak eve kapanıp, kendine döneceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, ev içinde mutluluğun artacağına rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğa bakmak huzuru yakalayacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta çocuğa bakmak sorunlarının azalacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada özürlü çocuğa bakmak yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine yorulur.

Rüyada birinin çocuğuna bakmak düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, güzel günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğa bakmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğuna bakmak yeni yerler göreceğine, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının çocuğuna bakmak yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments