Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek bebekle oynamak

Rüyada erkek bebekle oynamak

Rüyada erkek bebekle oynamak sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine rivayet eder.

Rüyada erkek bebekle oynamak gördüyseniz:

  • Mesleki konularda bazı terslikler devam edebilir.

Rüyada erkek bebekle oynamak zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada oyuncak bebek oynamak aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir bebekle oynamak değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına delalet eder.

Rüyada bebekle oynamak neşe içinde olacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada oyuncak bebekle oynamak kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuyla oynamak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, kudret ve destek olacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada erkeklerle top oynamak ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, işlerin yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada bir erkekle karşılıklı oynamak hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments