Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebekle oynamak

Rüyada bebekle oynamak

Rüyada bebekle oynamak kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, zorlukları atlatacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına işarettir.

Rüyada bebekle oynamak gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak ise oldukça güçlüsünüz.

Rüyada oyuncak bebekle oynamak bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada erkek bebekle oynamak eline güzel fırsatların geçeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Rüyada bebekle oynamak Allah katında güzel mükafatlar almasına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına işaret eder.

Rüyada bir bebekle oynamak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine delalet eder.

Rüyada oyuncak bebek oynamak huzuru yakalayacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına yorulur.

Rüyada kibritle oynamak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babayla oynamak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezdeke oynamak elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yılmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments