Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği dövmek

Rüyada bebeği dövmek

Rüyada bebeği dövmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, biraz olsun hafifleyeceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeği dövmek gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız herkesten öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Rüyada bebek dövmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir bebeği dövmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine alamet eder.

Rüyada küçük bebek dövmek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek dövdüğünü görmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada bebeği dövmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada erkek bebek dövmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına delalet eder.

Rüyada bebeğini dövmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, donatacağına delalet eder.

Rüyada oyuncak bebek dövmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, onların mutlu haberlerini alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments