Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bebeği dövmek

Rüyada bir bebeği dövmek

Rüyada bir bebeği dövmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, maddi kayba uğrayacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, sağlık problemleri içinde olacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine delalettir.

Rüyada bir bebeği dövmek gördüyseniz:

  • Yeni bir yola girmenizi sağlayacak olaylar zinciri başlıyor.

Rüyada bebeğini dövmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine delalettir.

Rüyada bebek dövdüğünü görmek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine alamet eder.

Rüyada bebek dövmek bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada küçük bebek dövmek malının, parasının ve canın güvende olacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, aradığı aşkı bulacağına tabir olunur.

Rüyada bir bebeği dövmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına inanılır.

Rüyada oyuncak bebek dövmek aksiliklerin son bulacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, üzüntülerini bölüşeceğine işaret eder.

Rüyada erkek bebek dövmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, yiyip içeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeği dövmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments