Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının ayağını görmek

Rüyada arkadaşının ayağını görmek

Rüyada arkadaşının ayağını görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, en çetin zorlukların aşılacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının ayağını gördüyseniz:

  • Anlaşmalarınızın, resmi belgelerinizin veya kişisel evraklarınızın üzerinden geçmeniz bütçe yapmanızı veya para biriktirmenizi sağlayabilir.

Rüyada arkadaşının ayağının koptuğunu görmek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını ayağı kırık görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının ayağında ayakkabı görmek bir süre sıkıntı çekeceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının ayağını görmek yükseleceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının ayağının kırıldığını görmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, işlerine verimin hâkim olacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin ayağının koptuğunu görmek hayatının tamamen altüst olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin ayağını görmek dinamik olacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments