Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağın kayması görmek

Rüyada ayağın kayması görmek

Rüyada ayağın kayması görmek mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağın kayması gördüyseniz:

  • İnsani yardım kuruluşlarıyla veya gönüllü yardım işleriyle uğraşmanız aşk hayatınızı veya duygu dünyanızı da olumlu etkileyebilir.

Rüyada ayağın kayması görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çene kayması görmek maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada elti ve kaynını görmek kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına yorulur.

Rüyada yıldız kayması ve dilek dilemek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada kaynayan süt görmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına işarettir.

Rüyada kaynatılmış bulgur görmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada süt kaynaması görmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana inanılır.

Rüyada et kaynatmak can sıkıntısının geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments