Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşlarını görmek

Rüyada erkek arkadaşlarını görmek

Rüyada erkek arkadaşlarını görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşlarını gördüyseniz:

  • Belli konularda işleri uygulayan taraf olmak, tasarlayan kadar cazip olmayabilir.

Rüyada erkek arkadaşıyla evlendiğini görmek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski erkek arkadaşınla öpüşmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşını başka bir kızla görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, tatsızlık olacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine işarettir.

Rüyada eski erkek arkadaşının ağladığını görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşının saçını görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, çocuk sahibi olunacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşımı görmek bol para kazanacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşının sevgilisini görmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, ön plana çıkacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşıyla tartışmak rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments