Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşımı görmek

Rüyada erkek arkadaşımı görmek

Rüyada erkek arkadaşımı görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, yüzünün kızaracağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Rüyada erkek arkadaşımı gördüyseniz:

  • Ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girbilirsiniz.

Rüyada erkek arkadaşla sarılmak işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşın kardeşini görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine rivayet eder.

Rüyada eski bir erkek arkadaş görmek daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşla yürümek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşını görmek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, yanlış bir karar verileceğine, kısmetlerin artacağına tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşın evlendiğini görmek büyük başarılara imza atılacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, çok kötü günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak her açıdan farklılıklar olacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada yakın erkek arkadaş görmek zarar göreceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments