Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşıyla ayrılmak

Rüyada erkek arkadaşıyla ayrılmak

Rüyada erkek arkadaşıyla ayrılmak bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşıyla ayrılmak gördüyseniz:

  • Zaman geçirme biçiminiz yakınınızdaki bazı kişilerin şikayetlerine neden olabilir.

Rüyada ayrıldığı erkek arkadaşını görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına işaret eder.

Rüyada erkek arkadaşımdan ayrılmak kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, hem mal ve para kaybedeceğine delalettir.

Rüyada ayrıldığın erkek arkadaşını görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine işaret eder.

Rüyada erkek arkadaşıyla ayrılmak uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına delalettir.

Rüyada erkek arkadaştan ayrılmak üzüntülü bir döneme girileceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada erkek arkadaşından ayrılmak hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına inanılır.

Rüyada bir arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada arkadaşlarından ayrıldığını görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments