Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşlarından ayrıldığını görmek

Rüyada arkadaşlarından ayrıldığını görmek

Rüyada arkadaşlarından ayrıldığını görmek eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, ömür boyu devam edeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada arkadaşlarından ayrıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi zayıf hissedebilir veya bazı kararlarınızı sorgulayabilirsiniz.

Rüyada arkadaşlarından ayrılmak çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle ayrıldığını görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşından ayrıldığını görmek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarının ayrıldığını görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, afiyete ereceğine tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşından ayrılmak emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının işten ayrıldığını görmek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, üzüntülerinin sona ereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments