Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığın erkek arkadaşını görmek

Rüyada ayrıldığın erkek arkadaşını görmek

Rüyada ayrıldığın erkek arkadaşını görmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, para yatıracağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine delalet eder.

Rüyada ayrıldığın erkek arkadaşını gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu veya olayı istediğiniz şekle dönüştürme veya yönlendirme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada erkek arkadaştan ayrılmak tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, tüm sorunlarının biteceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine tabir olunur.

Rüyada ayrıldığın erkek arkadaşını görmek korkularından kurtulacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşımdan ayrılmak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşıyla ayrılmak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine inanılır.

Rüyada ayrıldığı erkek arkadaşını görmek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşından ayrılmak sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına işaret eder.

Rüyada iş arkadaşının işten ayrıldığını görmek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, fırsatların elden kaçacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşımın sevgilisinden ayrıldığını görmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments