Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaştan ayrılmak

Rüyada erkek arkadaştan ayrılmak

Rüyada erkek arkadaştan ayrılmak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, geçiminin zor hale geleceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaştan ayrılmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarıyla ilgilenerek zaman kaybediyorsunuz.

Rüyada erkek arkadaşından ayrılmak çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaştan ayrılmak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine inanılır.

Rüyada erkek arkadaşımdan ayrılmak masa başı bir işe girileceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşıyla ayrılmak karlı işlere gireceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına rivayet eder.

Rüyada ayrıldığı erkek arkadaşını görmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, sevilip sayılacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada ayrıldığın erkek arkadaşını görmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, sağlığın bozulacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle ayrıldığını görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının okuldan ayrıldığını görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, zenginlik içinde olacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments