Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin bir erkek görmek

Rüyada çirkin bir erkek görmek

Rüyada çirkin bir erkek görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yıkılacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, şansının kendisinden yana olacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çirkin bir erkek gördüyseniz:

  • Biraz daha gayretle sevdiğiniz kimseye karşı beslediğiniz duyguları ortaya çıkartın.

Rüyada çirkin bir erkek bebek görmek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeği çirkin görmek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Rüyada çirkin erkek çocuğu görmek hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, huzura erileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine alamet eder.

Rüyada çirkin erkek yüzü görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını çirkin görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine delalet eder.

Rüyada çirkin bir erkek görmek hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, daha geniş rızık elde edeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada sevdiği erkeği çirkin görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, yaşama dört elle sarılacağına alamet eder.

Rüyada çirkin erkek bebek doğurmak hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments