Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşın evlendiğini görmek

Rüyada erkek arkadaşın evlendiğini görmek

Rüyada erkek arkadaşın evlendiğini görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, zorluklarının kalmayacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşın evlendiğini gördüyseniz:

  • Sorumluluk almanız gereken konular daha da fazlalaşabilir.

Rüyada eski erkek arkadaşla evlenmek yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşın evlendiğini görmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada eski erkek arkadaşınla evlendiğini görmek hayatının düzene girmesine vesile olacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşınla evlendiğini görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşıyla evlenmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, aile hayatlarını bozulacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşımla evlenmek kişinin yasa düşeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşının evlendiğini görmek sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine tabir olunur.

Rüyada erkek arkadaşla evlenmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments