Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski erkek arkadaşını görmek

Rüyada eski erkek arkadaşını görmek

Rüyada eski erkek arkadaşını görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalettir.

Rüyada eski erkek arkadaşını gördüyseniz:

  • İlerleyen zamanda, esnek davranmadığınız için çok pişman olabilirsiniz.

Rüyada eski erkek arkadaşınızla barışmak hayata karşı zayıf davranmayacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak büyük paralar kazanacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine inanılır.

Rüyada eski erkek arkadaşla konuşmak hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski erkek arkadaşımı görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Rüyada eski erkek arkadaşının aradığını görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla barıştığını görmek bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla konuşmak sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada eski erkek arkadaşınla barışmak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments