Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın ayakkabısı giymek

Rüyada kadın ayakkabısı giymek

Rüyada kadın ayakkabısı giymek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına delalettir.

Rüyada kadın ayakkabısı giymek gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz veya sağlık sorunları sizi yavaşlatabilir.

Rüyada kadın ayakkabısı giymek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin kadın ayakkabısı giydiğini görmek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, sevinç ve mutluluğa işaret eder.

Rüyada kırmızı kadın ayakkabısı görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına alamet eder.

Rüyada topuklu ayakkabı giyen kadın görmek iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine delalet eder.

Rüyada siyah kadın ayakkabısı görmek özel hayatının da yolunda gideceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kadın ayakkabısı görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına işarettir.

Rüyada kadın ayakkabısı görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, canın sıkılacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine inanılır.

Rüyada topuklu kadın ayakkabısı görmek çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments