Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada erkeğin ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada erkeğin ayakkabı giydiğini görmek işlerinin günden güne açılacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğin ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • İlerleme zamanındasınız, durmamalısınız.

Rüyada erkek ayakkabısı giymek aile saadetinin artacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin ayakkabı giydiğini görmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına inanılır.

Rüyada siyah erkek ayakkabısı giymek ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine yorulur.

Rüyada bir erkeğin topuklu ayakkabı giydiğini görmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğe ayakkabı giydirmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada erkek ayakkabısını giymek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, küs arkadaşların barışacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin kadın ayakkabısı giydiğini görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine alamet eder.

Rüyada kara lastik ayakkabı giymek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments