Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek ayakkabısı giymek

Rüyada erkek ayakkabısı giymek

Rüyada erkek ayakkabısı giymek kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek ayakkabısı giymek gördüyseniz:

  • Karşı tarafı anlamaya çalışmak ya da anlamasanız dahi, anlıyormuşcasına davranmak olayları yatıştırabilir.

Rüyada erkeğin ayakkabı giydiğini görmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğe ayakkabı giydirmek hastalıklarını yeneceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına delalettir.

Rüyada erkeğin kadın ayakkabısı giydiğini görmek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin topuklu ayakkabı giydiğini görmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada erkek ayakkabısı giymek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına alamet eder.

Rüyada erkek ayakkabısını giymek ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah erkek ayakkabısı giymek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaybolan ayakkabıyı giymek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments