Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin gelinlik giymek

Rüyada erkeğin gelinlik giymek

Rüyada erkeğin gelinlik giymek birikiminin artacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada erkeğin gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Değişkenliğiniz kişilerin hakkınızda türlü fikirler yürütmesine sebep olabilir.

Rüyada bir erkeğin gelinlik giydiğini görmek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğe gelinlik giydirmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına rivayet eder.

Rüyada erkek gelinlik giymek aniden evlilik kararı alacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, hedeflerini tutturacağına inanılır.

Rüyada erkeğin gelinlik giymek rakiplerine yenileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada gelinlikle giydiğini görmek yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, hafif ve iyi hissedeceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına işarettir.

Rüyada gelinlik ve damatlık giymek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine inanılır.

Rüyada gelinlik giymek ama mutsuz olmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada türbanlı gelinlik giymek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments