Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğe yaslanmak

Rüyada erkeğe yaslanmak

Rüyada erkeğe yaslanmak tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkeğe yaslanmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizin yerine gelmesinin bir diğer anlamı da değişiklik yapmak unutmamalısınız.

Rüyada bir erkeğe yaslanmak ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek omzuna yaslanmak işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin omzuna yaslanmak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin omzuna yaslanmak hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin göğsüne yaslanmak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğe yaslanmak gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, borçlanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada yasin adamak zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada yasliya yardim etmek sorunları ortadan kaldıracağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, eşiyle bahtiyar olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments