Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin göğsüne yaslanmak

Rüyada bir erkeğin göğsüne yaslanmak

Rüyada bir erkeğin göğsüne yaslanmak aralarındaki ağız tadının bozulacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin göğsüne yaslanmak gördüyseniz:

  • Farklı olmak için çaba gösterebilirsiniz.

Rüyada bir erkeğin göğsüne yaslanmak onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada göğsüne yaslanmak iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına alamet eder.

Rüyada göğse yaslanmak hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin göğsüne yaslanmak zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin omzuna yaslanmak gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına inanılır.

Rüyada erkeğin omzuna yaslanmak kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek omzuna yaslanmak makamının yükseleceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine inanılır.

Rüyada bir erkeğe yaslanmak ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments