Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğe bilezik takmak

Rüyada erkeğe bilezik takmak

Rüyada erkeğe bilezik takmak huzurun bozulacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına rivayet eder.

Rüyada erkeğe bilezik takmak gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla talebi olan kişilerden uzak durun.

Rüyada erkeğe bilezik takmak eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğe altın bilezik takmak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, psikolojik olarak toparlanacağına yorulur.

Rüyada renkli bilezik takmak maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini çok yıpratacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın bileziği koluna takmak kısmetli bir yıl geçirileceğine, zor durumda kalacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezik yüzük takmak sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birisine altın bilezik takmak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada pırlanta bilezik takmak esenlik, huzur ve saadet bulacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bakır bilezik takmak kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments