Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine altın bilezik takmak

Rüyada birisine altın bilezik takmak

Rüyada birisine altın bilezik takmak kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, rahat geçinerek yaşayacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birisine altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla tartışmaktan kaçının.

Rüyada kendi koluna altın bilezik takmak rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın bilezik takmak ve çıkarmak rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane altın bilezik takmak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, güzel sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Rüyada koluma altın bilezik takmak çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada altın bilezik koluna takmak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada altın ve gümüş bilezik takmak eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada birine altın bilezik takmak herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına rivayet eder.

Rüyada kola altın bilezik takmak ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments