Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erimiş altın görmek

Rüyada erimiş altın görmek

Rüyada erimiş altın görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına, kalkınacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, parasının ve canın güvende olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erimiş altın gördüyseniz:

  • Karlı sonuçlar elde etmek için pratik olmanız gerekiyor.

Rüyada erimiş altın görmek kazancın yarı yarıya artacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada erimiş peynir görmek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, mevki kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erimiş buz görmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karın erimesini görmek mutlu günler yaşanacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, çok başarılı işlere adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada erimiş tereyağı görmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada erimiş dondurma yemek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada erimiş kaşar görmek hanesine güneş doğacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erimiş mum görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments