Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erimiş pasta görmek

Rüyada erimiş pasta görmek

Rüyada erimiş pasta görmek yeni fırsatlar sunulacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, muradınıza ereceğinize, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine, engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erimiş pasta gördüyseniz:

  • Birşey yaparken gerçek nedenleri ya çok iyi belirtin ya da sizce belirsizse saklayın.

Rüyada erimiş pasta görmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, sıkıntıların biteceğine, kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erimiş çikolata yemek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada erimiş kar görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kar erimesi görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine işarettir.

Rüyada erimiş tereyağı görmek birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada erimiş mum görmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine delalet eder.

Rüyada erimiş altın görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada erimiş demir görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments