Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erik pişirmek

Rüyada erik pişirmek

Rüyada erik pişirmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Rüyada erik pişirmek gördüyseniz:

  • İlk bakışta, kendi bildiğiniz yoldan ilerlemenizde fayda var gibi duruyor.

Rüyada erik pişirmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erik kayısı görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere delalet etmektedir.

Rüyada erik suyu görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına rivayet eder.

Rüyada erik dalı kırmak işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına yorulur.

Rüyada kiraz erik toplamak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada iri erik görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erik ağacını kesmek tartışmalı bir işe girileceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına yorulur.

Rüyada bade eriği görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, dertlerinin günden güne artacağına, insanların birbirine kenetleneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments