Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erik ağacını kesmek

Rüyada erik ağacını kesmek

Rüyada erik ağacını kesmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada erik ağacını kesmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, iş birliklerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda sorunlar ya da hassasiyetler oluşabilir.

Rüyada erik ağacını kesmek yolunda giden hayatın bozulacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, ekmek bulamayacağına işarettir.

Rüyada ağaçtan siyah erik toplamak rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada kara erik ağacı görmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçta erik yemek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada ağaç dalında erik görmek uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, istediği oranda da eğleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçta siyah erik görmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erik ağacı ve erik görmek sıkıntılardan kurtulmaya, sözünde duracağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada ağaçtan sarı erik toplamak gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments