Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada enseden öpmek

Rüyada enseden öpmek

Rüyada enseden öpmek faydalı şeyler yapacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, sıkıntılarını atacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada enseden öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlarınız olabilir.

Rüyada enseden öpmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeği ensesinden öpmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, eşinden yana huzurlu olacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada ense öpmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, sürekli ağlamaklı olacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına işarettir.

Rüyada birini ensesinden öpmek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Rüyada ense traşı olduğunu görmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine delalettir.

Rüyada kıllı ense görmek hayır duaları alınacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada enseden öpülmek helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına alamet eder.

Rüyada enseden ısırılmak ferah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, yıkılacağına, üzüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments