Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada enseden öpülmek

Rüyada enseden öpülmek

Rüyada enseden öpülmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine inanılır.

Rüyada enseden öpülmek gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerden büyük iyilikler görebilirsiniz.

Rüyada enseden ısırılmak haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ense saçı görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ense traşı olduğunu görmek zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kalın ense görmek işinin gücünün de rast gideceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada kendi ensesini görmek hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada enseye tokat yemek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, kurulu düzenin bozulacağına, rahat rahat yaşayacağına delalettir.

Rüyada ense görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Rüyada ense kılı görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments