Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeği ensesinden öpmek

Rüyada bir erkeği ensesinden öpmek

Rüyada bir erkeği ensesinden öpmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeği ensesinden öpmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak veya uzun vadeli amaçlar için çalışmak konusu gözünüzde büyüyor olabilir.

Rüyada bir erkeği ensesinden öpmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada enseden öpmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına delalettir.

Rüyada ense öpmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, yetki ve imza sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini ensesinden öpmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek ensesi görmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada enseye tokat yemek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada ense görmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına alamet eder.

Rüyada enseden vurulmak maddi sorunlarının çözüleceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments