Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ense traşı olduğunu görmek

Rüyada ense traşı olduğunu görmek

Rüyada ense traşı olduğunu görmek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, mevki kaybına uğrayacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, zenginliğinin artacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine delalettir.

Rüyada ense traşı olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren işleriniz ilerlemeye müsait görünüyor.

Rüyada birini ensesinden öpmek bebek sahibi olunacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına delalet eder.

Rüyada enseden öpmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına alamet eder.

Rüyada enseden ısırılmak yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına işarettir.

Rüyada enseye tokat yemek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına delalettir.

Rüyada bir erkeği ensesinden öpmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına inanılır.

Rüyada silahla enseden vurulmak işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada enseden öpülmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ense öpmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments