Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini ensesinden öpmek

Rüyada birini ensesinden öpmek

Rüyada birini ensesinden öpmek yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, kişinin sıkıntıların artacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada birini ensesinden öpmek gördüyseniz:

  • Aşırı hareketlerden, aşırı sorumluluk almaktan veya aşırı harcamalardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada enseden öpmek kazancının katbekat artacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine yorulur.

Rüyada ense öpmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına işarettir.

Rüyada bir erkeği ensesinden öpmek en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, parasının ve makamının artacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini ensesinden öpmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına alamet eder.

Rüyada enseden vurulmak hafifleyeceğine, başarılı olacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, yeni hobiler edinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada enseden ısırılmak yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, hayırlı bir hayat süreceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine alamet eder.

Rüyada kıllı ense görmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına alamet eder.

Rüyada ense traşı olduğunu görmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, para sahibi olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments