Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ense traşı olmak

Rüyada ense traşı olmak

Rüyada ense traşı olmak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına, yaşamının uzun olacağına, zahmete ve çileye düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine delalet eder.

Rüyada ense traşı olmak gördüyseniz:

  • Aşırı çalışmak veya arzu ettiğiniz rakamlarda gelir elde edememekse sizi aşağı çekebilir.

Rüyada kendi ensesini görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, helal kazanca sahip olunacağına, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına inanılır.

Rüyada bir erkeği ensesinden öpmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada enses ilişki görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada ensesinden öpülmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ensede yılan görmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada enseden öpmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına tabir olunur.

Rüyada ense kılı görmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, büyük aksilikler yaşayacağına yorulur.

Rüyada silahla enseden vurulmak evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, bolluk ve bereket göreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments